Kompaktare, lättare, mer användarvänliga – Truma har vidareutvecklat sina gastrycksregulatorer. Den nya generationen utmärker sig genom en speciellt kompakt konstruktion och en modern design. Produkterna kombinerar nya funktioner med beprövad teknik och kunskap som samlats under årtionden.

Truma DuoControl CS
Med gastrycksregulatorn Truma DuoControl CS med integrerad crashsensor kan man använda gasenheter som värmare eller kylskåp på ett säkert sätt även under färd. Crashsensorn stoppar omedelbart gastillförseln vid en olycka redan vid en kollisionshastighet om 15–20 km/h. Truma DuoControl CS erbjuder dessutom många bekväma funktioner: Den kopplar automatiskt om till den andra gasolflaskan när driftflaskan är tom.

Truma MonoControl CS
Även regulatorn för en gasolflaska, Truma MonoControl CS med crashsensor, har helt omarbetats. Denna regulator gör det möjligt att i kombination med gasslangar med slangbrottsskydd använda gassystemet på ett säkert sätt under färd.

Finns i fackhandeln fr.o.m. mars 2019

.