Från och med den 3:e juli 2019 kan Alde Service Center även titulera sig certifierad verkstad. Ett viktigt led för att visa att vi lever upp till branschens och myndigheternas högt ställda krav på kvalitetsmedvetna och seriösa verkstäder.

Efter genomförd extern revision i början av juli 2019 är nu även Alde Service Center godkänd som certifierad Husvagn- & Husbilsverkstad.

– Att vi håller en hög kvalitet- och servicenivå i vår verkstad hade vi på känn sedan tidigare men det är extra skönt att även få det bekräftat från en oberoende part, säger Stefan Lindström, Marknadschef på Alde. Alde Service Center får också ett högt betyg av sina kunder. På Google my Business är kundernas egna omdöme 4,8 av 5,0 i betyg.

Aldes nybyggda servicecenter kan numera titulera sig ”Certifierad verkstad”.

 

Läs mer här.