Fem dagar med det mobila livet i centrum har passerat på Elmia Husvagn Husbil – Nordens största mässa för det mobila livet. Trender från stort och extravagant till det minimalistiska har visats sida vid sida på mässan.

Intresset för husbilsar och husvagnar är större än någonsin och branschen ser positivt på framtiden. De positiva tonerna märks mycket tydligt på mässan där de flesta varumärkena var representerade.

Även om försäljningen av nya husbilar har bromsat in till följd av den nya beskattningen på husbilar är framtidstron stark i branschen. Det visar en stor branschundersökning som Elmia Husvagn Husbil har genomfört bland Sveriges största återförsäljare.

När söndagskvällen kom, kunde man konstater att 35 800 personer beskt mässan – cirka 1 300 fler än under förra årets mässa.

Nästa år äger mässan rum den 9:e till 13:e september.