Tänk dig att kunna sitta i soffan i din husbil eller husvagn och styra hela värmesystemet med din röst! Med nya Alde Voice Control kan du bekvämt ge röstkommandon om temperatur, dag/natt-läge, varmvatten, AC (endast kompatibel med Truma luftkonditionering) och mycket mer, var du än befinner dig i husbilen eller husvagnen.

– Våra slutkunder vill ha lösningar som är lätta att använda och vi ser att våra kunder blir mer och mer mottagliga för teknik som kan lösa dessa uppgifter, säger Håkan Streimer som är försäljningsansvarig på Alde. Därför lanserar vi Alde Voice Control som tillbehör till vårt värmesystem.

Alde Voice Control går snabbt och enkelt att installera. Produkten består av en mik­rofon som sätts i innertaket i fordonet och en mottagare som monteras dolt i anslutning till Alde Manöverpanel. Alde Voice Control kan inte bara installeras vid nytillverkning, utan det kan också monteras i efterhand.

Alde Voice Control systemet erbjuds i fyra språkvarianter – svenska, engelska, tyska och franska – och kan användas tillsammans med värmesystemen Alde 3010 och Alde 3020 HE.

Alde Voice Control kommer att finnas för försäljning från och med 1 november 2019, och kan då köpas hos Aldes återförsäljare.

Vi en mikrofon i taket kan du nu styra klimatet i din husvagn eller husbil.