Erwin Hymer Group (EHG) – med varumärkena Bürstner, Carado, Crosscamp, Dethleffs, Eriba, Etrusco, Hymer, Niesmann+Bischoff, Laika, LMC och Sunlight – har beslutat att ställa in deltagandet i samtliga planerade fritidsfordonsmässor under 2020.

”Hälsan hos våra kunder, våra anställda och våra samarbetspartners har för oss högsta prioritet”, säger EHG:s vd Martin Brandt. ”I dessa coronatider med speciella krav på fysisk distans och hygien ser vi inte att vi kan presentera våra produkter på ett avkopplande och tryggt sätt – något som är grundförutsättningarna för ett meningsfullt mässdeltagande.”

Trots detta beslut ser Martin Brandt optimistiskt på framdien. ”Den pågående krisen kommer att ytterligare stärka trenden mot ett mer medvetet resande, och vi ser redan nu fram emot att få presentera våra produkter på 2021 års mässor. Entusiasmen för ’slow travel’ med husvagn eller husbil kommer att fortsätta växa!”