Vid gårdagens årsmöte i Husvagnsbranschens Riksförbund – HRF– valdes Lars-Erik Hörmander till ny ordförande.

Lars-Erik Hörmander har lång branscherfarenhet inom besöksnäringen, både som anställd i ledande befattningar och genom sitt eget konsultbolag. Lars-Erik har sedan 2011 varit anlitad
som projektledare för ”Husbilsdestination Sverige” – där HRF ända sedan starten deltagit – vars uppgift är att utveckla husbilsturismen i Sverige. År 2015 utsågs Lars-Erik till Årets Branschförflyttare av SCR Svensk Camping.

Lars-Erik har även tidigare samarbetat med HRF och dess medlemmar, bland annat i sin egenskap av marknadschef för SCR, och han var också projektledare för bl. a. tv-programmet ”Sommarpärlan” som visades som korta inslag i TV4:s Nyhetsmorgon för ett antal år sedan.

Förra året deltog Lars-Erik som föreläsare på ECF- och MELVI-mötena på Grand Hôtel i Stockholm.

 

– Jag ser fram emot att vara HRF:s ordförande under det närmaste året och tillsammans med förbundets medlemmar verka för branschens fortsatta utveckling, säger Lars Erik Hörmander. ”Husbilskampen” har varit i fokus under de senaste åren och den kampen kommer att fortsätta för att skapa en mer rättvis beskattning av husbilar, så att den svenska marknaden får samma förutsättningar som dess europeiska kollegor.

Förutom ny ordförande fick HRF-styrelsen även en ny ledamot – Christian Forsberg, Forsbergs Fritidscenter AB – och en ny suppleant – Nils Ekstrand på Alde International AB.

Lars-Erik Hörmander

Branschprofilen Lars-Erik Hörmander har valts till HRF:s ordförande för det kommande året. (Foto: Privat.)