Forsbergs Fritidscenter, Nordens största leverantör av fritidsfordon, utökar nu sitt sortiment ytterligare. Under 2021 börjar man erbjuda två nya husbilsmärken i sitt utbud – tyska Sunlight och franska Pilote. Båda märkena har ett komplett modellutbud, från så kallade ”plåtisar” till helintegrerade husbilar.

– Vi ser en ökad efterfrågan på fritidsfordon och både Sunlight och Pilote är perfekta komplement till vårt redan befintliga sortiment. Vår målsättning har alltid varit att optimera vårt utbud och kunna erbjuda något för alla målgrupper och vi har aldrig varit starkare på den fronten än vad vi är nu, säger Jonas Karlsson, vd Forsbergs Fritidscenter

Sunlight husbilar står för enkelhet och funktion med tysk kvalité till attraktiva priser.

Pilote har designat och tillverkat husbilar i mer än 50 år med höga krav och omsorg om kvalitet och lyhördhet från kund i generation efter generation.

 

 

 

.