– Av hänsyn till våra medarbetare och våra kunder ser vi det inte som ansvarfullt att i det läge som råder genomföra en mässa och osäkerheten kring pandemins utveckling är ju fortsatt stor. Det säger Jonas Karlsson som är vd för Forsbergs Fritidscenter.

Beslutet är taget tillsammans med de företag som normalt är representerade i företagets monter.

– Elmia Husvagn Husbil är ett uppskattat och välarrangerat event, fortsätter Jonas Karlsson, men i år kommer vi istället att utveckla föregående års succé på samtliga våra 7 center. I samarbete med våra 8 husbil- och husvagnsmärken kommer vi att fylla våra hallar med ett stort utbud av 2022 modeller och på bästa sätt möta den stora efterfrågan som finns på våra produkter på hemmaplan istället. Höstens event kommer likt föregående år att löpa över en längre tid, så att vi på så vis sprider vi ut besökarantalet och undviker trängsel.

Sedan tidigare har Erwin Hymer Group meddelat att de ej kommer att ställa ut sina produkter på Elmia Husvagn Husbil 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

.