I samband med lansering av modellåret 2022 återintroducerar Trigano husvagnsmärket Caravelair i Sverige. Caravelair husvagnar finns i tre olika modellserier. Instegsmodellen ALBA, mellansegmentet ARTICA och topmodellen ALLEGRA. För att fira Triganos 60-årsjubileum lanserar de även en specialserie under namnet TITANIUM ANNIVERSAIRE.

Historien om Caravelair började för snart 60 år sedan. 1962 beslutade sig den franska flygplanstillverkaren Sud Aviation att utöka verksamheten. Förutom de välkända Caravelleflygplanen börja man även tillverka husvagnar. På designkontoret med erfarna flygplanskonstruktörer sjöd det av kreativitet och nyskapande idéer. Det dröjde inte länge innan den första Caravelair-husvagnen såg dagens ljus. Idag, efter 60 år av fortsatta innovationer är Caravelair fortfarande en av Frankrikes allra mest älskade husvagnar, känd för hög kvalitet och väl genomtänkta lösningar som gör semestern ännu behagligare. Caravelair husvagnar kommer att säljas i Sverige av Fritidscenter Ängelholm, Husvagn-Svensson Lidköping, Mobilen Borås och Mobilen Stockholm. För ytterligare information läs mer under ”Medlemmarnas pressreleaser”.